fbpx
Connect with us

Vrima mi.sterioze në ujëvarë që i “g.ëlltit” turistët, dhe i dërgon në shpellë të fshehtë (Foto/Video)

tjera

Vrima mi.sterioze në ujëvarë që i “g.ëlltit” turistët, dhe i dërgon në shpellë të fshehtë (Foto/Video)

Mijëra turistë nga e mbarë bota kanë filluar në masë të madhe ta vizitojnë një mrekulli të natyrës në Br azil.

Pe dra Qu e En gole apo ndryshe i njohur si “gurët gëll titës” gjendet në Tri ndale në R io de Jan eiro, dhe kohëve të fundit ka tërhequr vëmendjen e turistëve nga vende të ndryshme të botës.

Një ujëvarë që në shikim të parë duket si të gjitha ujëvarat tjera, gjendet një vr imë e cila i gë lltit vizitorët dhe i dërgon në një shpellë të fs hehtë.

Shpella sek re te në të cilën vizitorët dërgohen përmes v rim ës në ujëvarë  që i gë lltit mund të zë vetëm katër persona, ndërsa T rip Advi sor e ka vlerësuar këtë atraksion turistik me 4.5 yje.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top