fbpx
Connect with us

Vr.au kunatën duke e parë femijet në Tiranë, flet nga b.urgu Agron Tanushi : Me Jetmirën kisha 7 vite që…

tjera

Vr.au kunatën duke e parë femijet në Tiranë, flet nga b.urgu Agron Tanushi : Me Jetmirën kisha 7 vite që…

Agron Tanushi, 31-vjeccari që vr.au në 15 shtator ish-kunatën e tij Jetmira Hasani, ka folur sot nga bu.rgu për emisionin ‘Me zemër të hapur’.

Agron Tanushi rrëfen zanafillën e problemeve me ish-kunatën deri ditën e kr.imit. Ai shprehet i pen.duar teksa thotë se ka qenë i rënduar psikologjikisht.

“Jam pe.nduar për kr.imin. Isha i rënduar psikologjikisht. Me Jetmirën kisha 7 vite që z.ihesha pre shtëpinë. Ditën e kr.imit njerëzit e Jetmirës më of.enduan dhe kërc.ënuan”, thotë ndër të tjera 31-vjeçari.shtyp,reklamen dhe shiko videon

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top