fbpx
Connect with us

Voglushi kishte tumor ne syrin e tij, por mjeket bejne te paprituren… VIDEO Emocionuese

tjera

Voglushi kishte tumor ne syrin e tij, por mjeket bejne te paprituren… VIDEO Emocionuese

Voglushi kishte tumor ne syrin e tij, por mjeket bejne te paprituren… VIDEO Emocionuese
Shikoni se cfare intervenimi te mire bejne mejeket e sotit, ata e bjene kete me sukses te plote.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid eon e plo.te..

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top