fbpx
Connect with us

Vitet kalojnë, Robben mbetet i zakonshmi! Kampioni holandez nuk ndryshon stilin e golave (VIDEO)

Sport

Vitet kalojnë, Robben mbetet i zakonshmi! Kampioni holandez nuk ndryshon stilin e golave (VIDEO)

Vitet kalojnë, Robben mbetet i zakonshmi! Kampioni holandez nuk ndryshon stilin e golave (VIDEO)

Kontroll në anën e djathtë të fushës, në buzë të zonës së penalltisë, një lëvizje eshpejtë për të lëvizur topin në qendër, me pjesën e jashtme të këmbës, një vështrim
te porta – i padobishëm, në të vërtetë: ai e ndjen atë – pastaj e majta që kthehetdrejt polit të largët, me topin në mënyrë të pashmangshme nën kryqëzimin eshtyllave.

Sa e kemi parë atë duke e bërë këtë?Dhe kush ende gëzon të kërkojë, madje edhe në stërvitje, me Groningen, ekipi metë cilin ai u kthye të luante pas lamtumirës së tij me futbollin, me sa duket nukishte shumë “i bindur”.Video u postua nga klubi në Instagram, së bashku me foton e ekipit tues. Robbenende duke shënuar kështu … në stilin e tij!

Continue Reading
You may also like...

More in Sport

Te fundit

Facebook

Populare

To Top