fbpx
Connect with us

(Video për të bërë që të dridheni) 8-vjeçari është lënë nga nëna e tij në mes të rrugës dhe ikën, ai thotë me lot…

tjera

(Video për të bërë që të dridheni) 8-vjeçari është lënë nga nëna e tij në mes të rrugës dhe ikën, ai thotë me lot…

Një djalë vetëm 8 vjeç është lënë në mes të rrugës nga nëna e tij. Si raportohet nga ”The Sun” ajo e ka lënë djalin e saj pranë një stacioni karbu ranti.

abondon enfant

Nëna i kishte shkruar atij një copë letër, ku thuhej se po e linte aty sepse ai ishte shumë i pra ptë dhe se i bën pis shtëpinë.

Djali u la në anë të rrugës dhe nëna i kishte thënë se po e linte aty sepse ai i hapte gjithmonë probleme. Ajo i kishte thënë:
“Fëmija im, më fal. Unë duhet të të lë në rrugë sepse nuk dua të të shoh më të v uash apo të to rturo h esh për shkak të veprimeve të tua të kë qija. Ti çdo ditë më hap mua probleme të lutem më fal mua.

Edhe i vogli ka thënë  me lot në  sy: Më  tha do të  lë këtu në  rrugë  se ti ma bën shtëpinë  shumë  pis mua. Më  hap problem.”

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top