fbpx
Connect with us

“Unë dua djalin, rrjeti i tij…”/ Zhdukja e 40 vjeçarit pa gjurmë, gruaja tregon telefonatën e fundit (Video)

tjera

“Unë dua djalin, rrjeti i tij…”/ Zhdukja e 40 vjeçarit pa gjurmë, gruaja tregon telefonatën e fundit (Video)

Ermal Nguxaj, 40-vjeçari nga Lepenica e Vlorës, i dë nuar më parë në Itali për dr ogë, rezulton i zhd ukur prej 5 ditësh.

Familjarët gjetën makinën e tij të braktisur afër fshatit Mavrovë, ndërsa dys hojnë se mund ta kenë rrëm byer. Ata apelojnë për gjetjen e djalit të tyre nga organet ligjzbatuese.

Në një prononcim për gazetarin Enrik Mehmeti, bashkëshortja e 4-vjeçarit tregon edhe telefonatën e fundit me të.

“Më mori në orën 7 e 20, më pyeti se çfarë po bëninim, nëse hëngri apo jo djali, po luan? Folëm pak edhe për familjen këtu dhe më pas në fund më tha ik se më duket kam ngatërruar rrugën”,- thotë ajo.

Gruaja rrëfen më tej, “Ishte vetem në kohën që më mori, i cova një mesazh në Facebook që të më lajmëronte kur të vinte në shtëpi, por mesazhi nuk u hap kurrë. Ai rri gjithë kohës në Facebook dhe kjo më bëri të dys hoj. Kemi dys him tek shoqëria me të cilën rri”.

Ndërsa nëna e tij shprehet: “Unë dua djalin. Rrjeti i tij shoqëror të thonë ku e kanë cuar dhe përse ma rrez ikuan Ai ishte i stresuar i mërzitur se ishte i papunë”.

“Shteti ka shumë mundësi ta gjejë burrin tim, qoftë nga telefonat, qoftë nga shoqëria. Më duket se shumjë vonë vajti dhe një përgjigje nuk e kemi”,- thotë e shqetësuar bashkëshortja.

I ati sqaroi më tej se ka pasur kon flikt me një person dhe se pikërisht ai person thotë se ka gisht në zhd ukjen e të birit.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top