fbpx
Connect with us

Uauu e quditshme…Befasoni një botë krejt të re: Unë i dhashë babait tim këshilla se si ta kënaq mamanë time në shtrat, të filloj të bëj punët e shtëpisë dhe pastaj ta ta bëj.

tjera

Uauu e quditshme…Befasoni një botë krejt të re: Unë i dhashë babait tim këshilla se si ta kënaq mamanë time në shtrat, të filloj të bëj punët e shtëpisë dhe pastaj ta ta bëj.

Ajo ka thënë se një burrë duhet të bëjë punë shtëpie nëse do që gruaja e tij ta kënaqë në krevat dhe se duhet të zgjasë dy orë.

Ajo ka thënë:
Nëse ju e ndihmoni gruan tuaj ajo nuk do u thotë jo tani sepse jam shumë e lodhur dhe duhet t’i premtoni asaj se do e kënaqni jo vetëm tre minuta.”

Madje ajo tregon se këto këshilla ua ka dhënë edhe prindërve të saj dhe kryesisht babait të saj dhe si tregon ajo pasi ai i ka dëgjuar jeta e tyre i time është përmirësuar ndjeshëm.

Jessica u thotë baballarëve të merren me punët e shtëpisë për të bërë më shumë kohë për argëtim në dhomën e gjumit dhe gjithashtu ajo u thotë burrave edhe që të lahen dhe gatuajnë.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top