fbpx
Connect with us

U nda nga burri, nëna merr dy fëmijët dhe i hedh në lumë/ Të dy dhanë shpirt mes ujit

Lajme

U nda nga burri, nëna merr dy fëmijët dhe i hedh në lumë/ Të dy dhanë shpirt mes ujit

Një ngjarje e r ëndë ka ndodhur në Irak, një grua ka hedhur dy fëmijët e saj në lumin Tigër dhe videoja qe është bërë virale duke shkaktuar ze mër im në të gjithë vendin.

Horror in Iraq as mother seen throwing her two small children into Tigris  River | The Times of Israel

K rím i ndodhi gjatë orëve të para të ditës së 17 tetorit, ndërkohë që pamjet e publikuara nga autoritetet treguan nënën duke hedhur fëmijët mbi urën al-Aimmah në lumin Tigër.

Gjatë një he ti m i, gruaja pranoi se i kishte v r ar ë fëmijët për shk ak të një mosm ar rëves hje me burrin e saj i cili po kër konte një d ivorc.

Tragic accident … a mother throws her two children into the Tigris River  from the top of a bridge (video) | Eg24 News

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top