fbpx
Connect with us

U MARTUA TRE HERË, POR TANI KJO ËSHTË GRUAJA E KATËRT E AFRIM MUQIQIT! (FOTO)

Lajme

U MARTUA TRE HERË, POR TANI KJO ËSHTË GRUAJA E KATËRT E AFRIM MUQIQIT! (FOTO)

U MARTUA TRE HERË, POR TANI KJO ËSHTË GRUAJA E KATËRT E AFRIM MUQIQIT! (FOTO)

Këngëtari i hitit “Dadush” dhe shumë këngëve të tjera që janë bërë më të pëlqyerat e publikut, po e jeton një lidhje martesore të re, në krahët e Halime Manit.Afrimi më parë ishte i martuar e kishte fëmijë, e gjithashtu kishte jetuar një kohë të gjatë me këngëtaren dhe aktoren Emine Toska.Sot, këngëtari është i lumtur në krahët e Halimes, me të cilën e ka edhe një djalë, që po rritet dita ditës, e madje është tejet i dashur për gjithë anëtarët e familjes. Halimja më nuk po bënë këngë e videoklipe, por gjithsesi po këndon, më së shpeshti në krahët e të shoqit. Halimja po duket tejet ndryshe me modelim e fundit të flokëve.Shty pe në pjesën e rek la mës për të vazhduar me lajmin

FOTO

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

To Top