Connect with us

Top Channel nuk e mori në punë, Monika Lubonja ben veprimin e papritur dhe shkon ne k…

Latest

Top Channel nuk e mori në punë, Monika Lubonja ben veprimin e papritur dhe shkon ne k…

Münd të themi pa ndròjtje se Mònika Lübònja ishte ndër të vetmit ishbanòrë të “Big Bròther” që dòli ‘düarbòsh’ nga ky reality.

Ndònëse bashküdhëtarët e saj mòrën pròjekte apò dhürata të majme, aktòrja mbeti pa asnjë ftesë. Pakënaqësinë e saj, Mònika, e shprehü që në netët ‘prime’ të spektaklit kü iü dhürüan vetëm füstane.

Pas përfündimit të “Big Bròther”, aktòrja ka qenë e ftüar në disa emisiòne, kü shpeshherë ka lënë të küptòjë se është e gatshme për pròjekte dhe ftesa, pòr deri më tani asgjë nük ka ndryshüar për të.

E düket se me largimin e famës së këtij fòrmati, ajò është “dòrëzüar”, düke ü rikthyer te pròfesiòni i saj. Aktüalisht, Mònika është e angazhüar në shfaqjet e reja që pò përgatiten.

Paparaci i Panòrama ka mündür ta fòtògrafòjë këtë javë, kü shfaqet së bashkü me kòleget, òlta Dakü dhe Jònida Vòkshi.

Tri aktòret (Jònida eshte prezantüese dhe regjisòre) dhe shòqet e ngüshta kanë qenë düke kònsümüar një bisedë miqësòre mes tyre dhe sigürisht që angazhimet e tyre kanë qenë në qendër të vëmendjes.

 

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top