fbpx
Connect with us

Tetovë në pr anga 3 shtetase të Shqipërisë dhe 1 e Kosovës

tjera

Tetovë në pr anga 3 shtetase të Shqipërisë dhe 1 e Kosovës

Pjesëtaret e po lic isë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, natën e kaluar (13 tetor) nga mesnata deri më ora 01 e 30 minuta, kanë kryer ak sion kontrollues në një objekt hotelierik të vendosur përgjatë magjistrales Gostivar-Tetovë, në pronësi të 46-vjeçarit R.B. nga Gostivari.

Gjatë kontrollit , brenda objektit janë hasur 4 shtetase të huaja, nga të cilët 3 nga Republika e Shqipërisë dhe 1 nga Republika e Kosovës, të moshës 19 deri 28 vjeç, të cilat janë pri vuar nga liria për shkak të ab uzimit të lejeqëndrimit dhe të njëjtat janë mbajtur në stacionin po licor të Gostivarit për procedura të mëtejshme.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top