Connect with us

Telashe me fqinjin për parking, mërgimtari Iëndon katër policë gjatë arrestimit

Latest

Telashe me fqinjin për parking, mërgimtari Iëndon katër policë gjatë arrestimit

Një person po pretendon se është rrahur nga policët derisa ishin duke e arrestuar të shtunën në rrugën “Bajram Latifi” në kryeqytet.

Sh.M. thotë se gjatë një mosmarrëveshjeje që pati me komshiun e tij ndërhyri policia për t’i ndarë por sipas Sh.M, situata eskaloi e policia përdori sprej në sy e ky u detyrua të shtyjë policët për t’u vetëmbrojtur, katër prej të cilëve u lënduan.

E më pas ata, sipas tij, thirrën përforcime për ta arrestuar atë dhe përdorën dhunë çka i shkaktuan lëndime të rënda trupore.

Një gjë të tillë e mohuan policët, por nuk dhanë detaje më tutje.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top