Connect with us

Studimi më i fundit: Gratë me këtë madhësi gjoksi kanë më shumë gjasa të tradhtojnë

Latest

Studimi më i fundit: Gratë me këtë madhësi gjoksi kanë më shumë gjasa të tradhtojnë

Disa studiues kanë arritur në një përfundim interesant sa i përket tradhtisë bashkëshortore.

Së fundmi, është kryer një studim me 1 mijë pjesëmarrëse në Britani, qëllimi i të cilit ishte të përcaktohej nëse madhësia e gjoksit të një gruaje ka lidhje me tradhtinë bashkëshortore.

Studiuesit anketuan 1000 gra që kishin marrëdhënie seksuale për të zbuluar madhësinë e gjoksit të atyre që kishin më shumë gjasa të tradhtonin partnerët e tyre.

Studimi tregoi se femrat me gjoks të madh janë më besnike ndaj partnerit të tyre dhe nuk kanë nevojë për askënd tjetër.

Rezultatet treguan gjithashtu se gratë me gjoks të vogël kanë më shumë gjasa të tradhtojnë. Hulumtuesit në Mbretërinë e Bashkuar zbuluan se gratë që u anketuan, vetëm 31% e tyre, të cilat kishin gjoks më të madh, kishin të ngjarë të qëndronin besnike ndaj partnerit të tyre.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top