fbpx
Connect with us

Sot hyjnë në fuqi masat e reja: Prej ora 23 mbyllet gjithçka

tjera

Sot hyjnë në fuqi masat e reja: Prej ora 23 mbyllet gjithçka

Sot hyjnë në fuqi masat e reja: Prej ora 23 mbyllet gjithçka

Me sugjerim të Shtabit të Kr izave, nga sot, orari i punës i gastronomisë, tregtisë dhe objekteve artizanale do të kufizohet der në ora 23 në gjithë teritorin e Sërbisë / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Kufizimi i orëve të punës në 23 është në të vërtetë një masë më e rr eptë, sepse disa ambiente, të cilat kanë kopshte, mund të funksionojnë deri në një orë pas mesnatës / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Epidemiologu Darija Kisiq Tepavceviq gjithashtu thotë se kontrolli i zbatimit të masave do të shtrëngohet në tërë Serbinë, dhe posaçërisht në ato pjesë ku është regjistruar numri më i madh i p acientëve.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top