fbpx
Connect with us

S’ka lënë gjë pa u bërë konukurenteve u ka hequr rrobat, u hodhi ushqim në fytyrë dhe aq kanë qarë/ Flet shef Renato: Mos më shikoni ashtu mua ju

tjera

S’ka lënë gjë pa u bërë konukurenteve u ka hequr rrobat, u hodhi ushqim në fytyrë dhe aq kanë qarë/ Flet shef Renato: Mos më shikoni ashtu mua ju


Pasi mori shumë kr itika në rrjet për sjelljen e gjuhën që përdor ndaj konkurretëve të “H ells Kitchen”, nuk ka munguar edhe një reagim nga Renato Mekolli. Ka qenë komenti i tij “Ku janë detajet o q orre?”, që bëri që ai të shpjegohej menjëherë.

Shefi i kuzhinës postoi një foto në Instagram, ku shfaqet me syze dhe shprehet se edhe ka mbajtur të tilla së bashku me familjarët e tij. Ai shkroi se dëshira e tij për perfeksion nuk i justifikon fjalët me të cilat iu drejtua konkurrentes, por thekson se nuk kishte për qëllim ta of endonte. Postimi i plotë:

Edhe shefi pendohet. Më rrë mben kuzhina dhe dëshira për perfeksion, padyshim kjo nuk justifikon atë qe i thash Erkiadës ne episodin e kaluar, njërës nga konkurrentet! Një fjalë qe go diti si shi gjete tek ajo dhe ju qe shihni programin! Unë kam mbajtur syze ashtu si edhe familjaret e mi, ndaj kurrsesi qëllimi im nuk është të ofe ndoj askënd, i bashkohem thirrjes suaj! Se duhet të evi tojmë këtë mënyrë komunikimi! Ama nga ky gabim të gjithë një mesazh e morëm: Se kur themi të tjerëve një fjalë të sh ëmtuar, i lë ndojmë ata! Nga programi i pamë të dyja anët e medaljes, atë që “gj uan me fjalë” dhe personin që vu an nga ato! Mos harroni diçka, H ells Kitchen është një show! Unë ju kërkoj të mos imi toni asgjë çfarë ndodh aty!

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top