Connect with us

Sinani u mërzit shumë, Fifi tregon se çfarë ka ndodhur mes atyre të dyve në Angli: Me kapi b…

Latest

Sinani u mërzit shumë, Fifi tregon se çfarë ka ndodhur mes atyre të dyve në Angli: Me kapi b…

Fìfì ka treguar një hìstorì ìnteresante që ì ka ndodhur me Sìnan Hoxhën.

Ajo bashkë me artìstìn kìshìn pasur të performonìn në Anglì por dìçka e paprìtur ndodhì.

Artìstja tregoì në Prìve Realìty se asaj ìu refuzua vìza dhe për këtë Sìnan Hoxha ‘u hìdhërua’.

Çka ndodhì më pas e kuptonì në vìdeon e plotë më poshtë.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top