fbpx
Connect with us

Si asnjë herë më parë: Adelina Ismaili e bukur pu blikon mom entet e nxe hta me burrin e saj: Duke e larë dhe

tjera

Si asnjë herë më parë: Adelina Ismaili e bukur pu blikon mom entet e nxe hta me burrin e saj: Duke e larë dhe


Në daljet e saj, jemi mësuar ta shohim këngëtaren me një pamje eks trav agante dhe shpeshherë dhe provo kuese.Këngëtarja Adelina Ismaili prej kohësh nuk është aktive në tregun muzikor, ku me sa duket është fok usuar shumë tek jeta private, duke qenë se tani është dhe bashkëshorte por dhe nënë e një djali 3 vje çar.

Së fundmi, këngëtarja ka ndarë me ndj ekësit një foto në Instagram, ku duket në moment in t ime me bashkëshortin. Fotografia si fillim, u pu blikua nga partneri isaj, Val Krasniqi, i cili shkruan “Faleminderit për këtë vikend të bukur. Gruaja më e mirë”.Më pas këngëtarja e ka ri-shpër ndarë foton. Çi fti, teksa shkë mben puthje, duket se po kalon momente romantike së bashku.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top