fbpx
Connect with us

SHPËRTHEN MILIK: Napoli u soll keq me mua! Ja si shkoi historia e kësaj vere…

Sport

SHPËRTHEN MILIK: Napoli u soll keq me mua! Ja si shkoi historia e kësaj vere…

SHPËRTHEN MILIK: Napoli u soll keq me mua! Ja si shkoi historia e kësaj vere…

Arkadiusz Milik, nga ndarja në shtëpi me Napolin si titullar ndeshjen mekombëtaren polake kundër Italisë. Lojtari më pas i dha një intervistë të gjatëSportowefakty.pl duke sulmuar klubin axurr për sjelljen e tyre ndaj tij:“Napoli donte të më zgjaste kontratën dhe të më vinte përpara një udhëkryqi:rmos rinovimin ose largohu. Vendosa të provoj diçka të re, diku tjetër. Agjenti impo kërkonte një zgjidhje të re, disa ekipe u interesuan dhe ne biseduam. Pandemia,megjithatë, ka komplikuar gjëra, madje edhe për lojtarë të tjerë përveç meje. Nukdua të përmend emrat e ekipeve që më kanë kërkuar, por e vërteta është se përdisa propozime unë kisha dhënë dritën jeshile por skuadrat në fjalë nuk gjetën njëmarrëveshje me Napolin dhe unë duhej të qëndroja”.

“Unë bëra vizitat dhe ato shkuan mirë. Klubi gjithashtu kishte bërë një njoftim përkëtë. Por nuk dua të them se me cilën skuadër isha më afër. Edhe pse unëkonrmoj se është një ekip italian”.Tifozët e Napolit ju kanë akuzuar se keni menduar vetëm për paratë, çfarëmendoni?“Nëse e ardhmja ime do të varej nga paratë, unë do të kisha rinovuar tashmë meNapolin, sepse kushtet e ofertës ishin shumë të mira. Jeta e një sportisti është ebukur, por e shkurtër. Unë jam 26 vjeç, dua të rritem dhe të bëhem një lojtar më imirë. Mendoj se kjo është koha e duhur për të provuar një sdë të re. Unë jam njëperson që ndjek ndjenjat e mia. Të bësh diçka kundër vetes nuk ka kuptim. Nëmuajt e fundit shumë gjëra janë keqkuptuar dhe ekzagjeruar.

Për shembull nuk ka pasur kurrë armiqësi nga ana ime drejt Napolit. Unë doja tëzgjidhja gjithçka në mënyrë profesionale. Kam shumë respekt për klubin ku kam
kaluar katër vite të mrekullueshme. Unë respektoj Napolin dhe tifozët e tyre. Kamluajtur lojëra të mira dhe të tjerët më pak të mirë, por vendosa të ndryshoj dheështë vendimi im.

Gazetarët italianë pëlqejnë të shtojnë një dramë të vogël edhe tek gjërat e thjeshta.Ata jetojnë nga futbolli, ata marrin frymë dhe e diskutojnë çdo ditë, por jo të gjithainformacionet janë të sakta”.De Laurentiis?“Ne gjithmonë kemi pasur marrëdhënie normale. Presidenti mendon ashtu siçdëshiron dhe unë nuk mendoj se ai u ndikua nga mediat”Çfarë ndodhi kur mësove se ishte përjashtuar nga listat e klubit për Serinë A dheEvropë?“Kam dëgjuar nga shtypi. Unë isha duke pritur këtë vendim, por mungesa ekomunikimit nga klubi nuk është profesionale. Mendoj se nuk jam trajtuar mirë.

Ka edhe lojtarë të tjerë që nuk kanë rinovuar, por për ta gjithçka është e qetë. Unëkam qenë golashënuesi më i mirë i skuadrës në dy sezonet e fundit dhe gjithmonë
kam dhënë 100%. Nuk jam penduar për atë që kam bërë dhe atë që kam vendosur.Do të vuaj pak por do të rezistoj”.A përktheu edhe urrejtja virtuale drejtpërdrejt?“Tifozët e Napolit më afruan duke më pyetur nëse po largohesha, por askush nukishte agresiv ose armiqësor. Për fat të keq, njerëzit shpesh lexojnë gjëra dhe besojnënë ato që u thuhen, prandaj ata ofendojnë përmes mediave sociale”

Continue Reading
You may also like...

More in Sport

Te fundit

Facebook

Populare

To Top