fbpx
Connect with us

Shokët mbledhin para për ti blerë motor ‘Kuq e Zi’ Adnanit nga Shkupit (Foto)

tjera

Shokët mbledhin para për ti blerë motor ‘Kuq e Zi’ Adnanit nga Shkupit (Foto)

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Adnani me gjestin qe bëri ndaj Huliganëve Maqedonas, duke mbrojtur flamurin dhe nderin Shqipëtar , meriton një kontribut nga gjith populli Shqiptarë, ku do qe janë nër botë.

Iniciativa është nga shokët, sepse ai meriton një motor të fuqishëm me ndjyra kombëtare, që do jete simbol i trimerise dhe dinjitetit shqiptarë ne Maqedoni dhe anembanë botës.

Te kontribojme kush sa mundet , dhe së shpejti ta shofim Adnanin me një motor te tille Kuq e zi nëpër rruget e Shkupit dhe gjitha trojet Shqiptare.

https://www.gofundme.com/f/adnan-ado-abdulla?utm_source=customer&utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&fbclid=IwAR1q7mWI6Fz26rYdQi7kZj3-SyM4GyEoAXhRZilvVIugC6XT_qWwTJjb6wU

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top