fbpx
Connect with us

Sho.kon me deklaratën e s*ksit e thotë troç: Në Shqipëri 60-vjeçarët janë më të…

tjera

Sho.kon me deklaratën e s*ksit e thotë troç: Në Shqipëri 60-vjeçarët janë më të…

E ftuar në emisionin “Ditë e Re” blogerja Zhaklin Lekatari ka folur sot rrethe se*ksit. Sipas saj Shqipëria është vendi më pak paragjykues në rajon dhe në vendin tonë më mendje hapur janë moshat 50 dhe 60 vjeç sesa rinia. Të rinjtë në Shqipëri nuk janë të përgatitur për të pranuar fenomenet e reja

“Në shoqërinë shqiptare më mendjehapur janë 40, 50, 60 vjeçarët sesa rinia. Rinia edhe për shkak të faktit se nuk kanë informacione, nuk dinë gjuhë të huaja, nuk bëjnë kërkime ende nuk e kanë formuar indetitetin dhe karakterin e vet.

Grup moshat më të mëdha edhe pse kanë fuqi ekonomike por, edhe kanë mbaruar zhvillimin e tyre dhe janë më të hapur dhe më të prirur gjërat e reja. Ndërsa, moshat e vogla janë shumë më mendërisht të pa hapur dhe të pa përgatitur për ardhjen dhe pranimin e fenomeneve të reja, janë shumë konservatorë të rinjtë.”

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top