fbpx
Connect with us

Shkoi për të vje.dhur, por përfundoi duke bërë se.ks te dera e kamionit me….(video)

tjera

Shkoi për të vje.dhur, por përfundoi duke bërë se.ks te dera e kamionit me….(video)

Një hajdut ka kryer marrëdhënie se.ksuale me bashkëpunëtorin e tij, ndërkohë që ishte në mes të vje.dhjes së një rimorkioje.

Pamjet e CCTV të lëshuara nga policia tregojnë njeriun e kapur gjatë aktit. Detektivët pohojnë se ai ndaloi të bënte s.eks para se të vazhdonte me kr.imin. Në video, njeriu qëndron në të njëjtin vend për rreth 20 sekonda dhe shikon nëse dikush është duke e pare. Ai pastaj duket se rregullon pantallonat e tij para se të kthehet në vje.dhje. Policia tha kjo situate ndodhi në Cooper City, Florida, natën e 27 korrikut.

Një rimorkio me vlerë 1200 dollarë (rreth 940 sterlina) u vo.dh nga një biznes i quajtur Twin Lakes Pool & BBQ, tha zyra e Sherif Qarkut Broward. Detektivet lëshuan pamjet dhe ndihmuan për të identifikuar të dyshuarit.

Videoja tregon njeriun duke ecur rreth pjesës së prapme të një kamioni dhe pastaj duke u kthyer në derën anësore të shoferit, ku ai qëndroi për njëfarë kohe. Koka e shokut të tij shihet shkurtimisht në video përpara se të kthehet në vj.edhjen e rimorkio.

SHIKONI VIDEON KETU

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top