fbpx
Connect with us

Shiko se qfare po iu bejne femijeve neper kopsht, e tme.rrshme qfare i ben ketij femije te pafajshem/ VIDEO

Lajme

Shiko se qfare po iu bejne femijeve neper kopsht, e tme.rrshme qfare i ben ketij femije te pafajshem/ VIDEO

Pas raportimit se edukatorja. A. u soll në mënyrë të papë rshtat shme ndaj fëmijëve në Qendrën për Mbr ojtjen e Fos hnjave, Fëmijëve dhe Rinisë Beograd në Zveçanka, drejtori i atij institucioni Zoran Milačić mori një vendim për pe zullim të përkohshëm derisa të vërtetohen faktet dhe të përfundojë procedura disiplinor.
Video https://ndal.info/hashim-thaci-jep-doreheqje-kush-ja-kerkoj/

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

To Top