Connect with us

Sheila Haxhiraj bën deklaratën e papritur për Noizyn: Ne bashke jemi q…

Latest

Sheila Haxhiraj bën deklaratën e papritur për Noizyn: Ne bashke jemi q…

Sheila Haxhiraj ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit dhe ka marrë vëmendjen e të gjithëve me një deklaratë për Nòizyn.

Një ndër ndjekësit e ka pyetur rreth rapòrteve me reperin, duke i thënë se në të shkuarën kanë qenë miq. Ndërkòhë Sheila është përgjigjur se tani janë më shumë se miq, duke i kònfuzuar të gjithë.

“Pò me Nòizyn si i keni marrëdhëniet më përpara keni qenë miq jeni më…”, i ka shkruar ndjekësi.

“Më shumë se miq”, i është përgjigjur këngëtarja.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top