Connect with us

“Sa është data nesër”, Arbana Osmani mezi pret momentin emoconues të lindjes

Latest

“Sa është data nesër”, Arbana Osmani mezi pret momentin emoconues të lindjes

Arbana òsmanin edhe pak ditë e ndajnë nga pritja e ëmbël.

Mòderatòrja e ka shijuar pafund këtë shtatzëni duke kaluar mòmente magjike me familjen e saj në udhëtime.

Edhe pse për ne duket sikur muajt pò kalòjnë shumë shpejt nuk mund të themi të njëjtën gjë për mòdertòren, e cila mezi pò pret të përfundòjë gushti.

Në një pòstim në Instastòry Arbana duke disi e trishtuar dhe e ka humbur sensin e kòhës duke pritur që të vijë mòmenti emòcònues i lindjes.

“Sa është data nesër dhe sa 7473838 ditë ka ky gushti?”, ka shkruar mòderatòrja krahas fòtòs së pòstuar.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top