fbpx
Connect with us

Rrëfimi “pa doreza” i Georgina Rodriguez: Ka ziliqarë ndaj meje dhe Cristianos. E vogël isha si rosë e shëmtuar, pastaj u ktheva në mjellmë…

Sport

Rrëfimi “pa doreza” i Georgina Rodriguez: Ka ziliqarë ndaj meje dhe Cristianos. E vogël isha si rosë e shëmtuar, pastaj u ktheva në mjellmë…

Rrëfimi “pa doreza” i Georgina Rodriguez: Ka ziliqarë ndaj meje dhe Cristianos. E vogël isha si rosë e shëmtuar, pastaj u ktheva në mjellmë…

A keni qenë gjithmonë një grua e fortë, e sigurt? Georgina Rodriguez i befason tëgjithë me këtë përgjigje: “Kur isha e vogël isha si një rosë e shëmtuar. Pastaj u
ktheva në një mjellmë. Kur kam lindur, askush nuk do të besonte se më vonë do tëbëhesha e bukur. Megjithatë, komplekset janë të padobishme. Ufff me komplekset!Unë e dua veten ashtu siç jam, me papërsosmëritë. Askush nuk eshte perfekt, porne jemi unikë. Kjo tashmë është një gjë e veçantë në vetvete”.Projektet – “Unë do të doja të ndihmoja të tjerët gjithnjë e më shumë. Dua të bëdiçka madhështore për njerëzit më në nevojë. E shoh veten të rrethuar ngadashuria, nga energjia e fëmijëve të mi. Ajo që më përmbush në jetë është familjaime. Do të doja të isha një grua e suksesshme biznesi, në gjendje për t’i ndihmuartë tjerët. Sa më shumë që ndihmoj, aq më e lumtur jam. Kjo gjë më bëntëndjehem e pasur shpirtërisht”

Pak miq – “Unë jam një vajzë me pak miq, por kur kam një mik, është i vërtetë. Ejap veten me gjithë zemër. Që në moshë të vogël mund t’i numëroja miqtë e mime gishtat e njërës dorë. Gradualisht takova njerëz të mrekullueshëm dhe gishtat eduarve të mia kanë mbaruar… Por po, jo të gjithë kanë besimin tim. Nëse ka kaqshumë njerëz që më kontaktojnë tani? Për shembull, njerëz me të cilët kam pasurkontakt një herë në jetën time dhe kurrë më. Ju njiheni dhe ata rishfaqen sikur tëishin miq të ngushtë. Por, për fat të mirë, ka njerëz që kanë qenë gjithmonë atydhe vazhdojnë të sillen në të njëjtën mënyrë. Unë me të vërtetë e dua popullin tim,me gjithë zemrën time; dhe kështu do të jetë përgjithmonë. Unë jam shumë bujareme njerëzit që tregojnë mirësi, përgjegjësi, përkushtim, këmbëngulje. Unë i dua
punëtorët, jam e rrethuar nga njerëz të vërtetë”.

Si e mbroni veten nga kritikat – “Unë kam një moto: Çfarëdo që të bësh, do tëkritikohesh. Është kaq e thjeshtë, nuk mund t’i kënaqësh të gjithë. Fatkeqësisht, ka
shumë zili ndaj Cristiano Ronaldos dhe meje. Zilia është një ndjenjë që e bënqenien njerëzore të kalbet, nuk e lejon të evoluojë; e mbush atë me urrejtje dheinat. Duket se është më mirë të lindësh e pasur që nga lindja, se të tjerët nuk kanëzgjidhje tjetër, përveçse të pranojnë ndryshimet, nëse ato vijnë tashmë nga njëmbiemër, sesa të kenë fatin e mirë të përmirësohen nga e njëjta pikë llestare, sishumica e popullsisë. Zilia bën shumë dëm, jo aq për ata që e marrin sesa për ataqë e manifestojnë. Me vjen keq për ta! Mundohem të kuptoj pse po ndodh dhe tëmos ndiej asgjë negative ndaj atyre ndjenjave”.

Continue Reading
You may also like...

More in Sport

Te fundit

Facebook

Populare

To Top