fbpx
Connect with us

Rr ëqethëse/ Kjo është 38-vjeçarja që ia mo ri jetën burri në sy të vajzës, i thoshte shikoje ç’po i bëj po s’dëgjove edhe ty do të…

Sport

Rr ëqethëse/ Kjo është 38-vjeçarja që ia mo ri jetën burri në sy të vajzës, i thoshte shikoje ç’po i bëj po s’dëgjove edhe ty do të…

Rr ëqethëse/ Kjo është 38-vjeçarja që ia mo ri jetën burri në sy të vajzës, i thoshte shikoje ç’po i bëj po s’dëgjove edhe ty do të…

Një 43-vjeçar i ka ma rrë jetën gruas së tij në sy të vajzës së tyre të mitur. Rudolf H. g odi ti për v de kje gruan e tij Brigitte. Kjo ngj arje e rë ndë ndodhi në shk urt të këtij viti, por gjatë ditës së premte ai ka dalë para gjy katës. D etajet nga ajo ngjarje janë rr ëqethëse / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

E ditur bëhet se ai ia mori jetën gruas në kuzhinën e banesës në Bad Soden-Salmünster, por motive ba nale. Më e k eqja është se vajzën 13-vjeçare ai e de tyroi të shikonte gjithë skenën dhe i thoshte po nuk më dëgjove edhe t’i kështu do përfundosh / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Kryetarja e Gj ykatës së Qarkut Ulrike Wetzel, nuk ka mundur t’i mbante l otët teksa dëgjonte këtë h istori. Ajo i tha:
Do e vu ani atë që bëtë dhe shumë. Të b ërtiturat e vajzës u dëgjuan në gjithë lagjen, nëse po licia nuk do të kishte ardhur shpejt ai mund t’i kishte marrë jetën edhe vajzës së tij.

Continue Reading
You may also like...

More in Sport

Te fundit

Facebook

Populare

To Top