fbpx
Connect with us

Rëfen Shqipëtarja, Burri më duket si lodër koti pas s*ksit me shoqen e ngushtë

Lajme

Rëfen Shqipëtarja, Burri më duket si lodër koti pas s*ksit me shoqen e ngushtë

Një vajzë ka marrosur lexuesit e rubrikës ‘Dear Deidre’ në tabloidin britanik ‘The Sun’.

29-vjeçarja ka shkruar se është e martuar me një djalë që është 32 vjeç, dhe çdo gjë po shkonte mjaft mirë mes tyre derisa një kohë ai është ftohur dhe çifti nuk po kryente marr ëdh ënie s e k s u a l e si më parë.Sht1pe hapsiren e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

To Top