fbpx
Connect with us

Rami dhe fama e “playboy”: Tavolina më mbushej me vajza, rrija deri në mëngjes me to…

Sport

Rami dhe fama e “playboy”: Tavolina më mbushej me vajza, rrija deri në mëngjes me to…

Rami dhe fama e “playboy”: Tavolina më mbushej me vajza, rrija deri në mëngjes me to…

Adil Rami ishte një karrierë plot kënaqësi, por herë pas here i shkundur nga disaturbulenca të jashtme. Mbrojtësi transalpin, i cili ka veshur fanellën e Boavista nëPortugali këtë sezon, ka krijuar një reputacion si “playboy” gjatë viteve. Kjo qasje e
shoqëron atë prej një kohe të gjatë Gjë që u konrmua nga ish-qendërmbrojtësi i Milanit në një intervistë për “LeFigaro”: “Në llim të karrierës sime doja të pushtoja një vajzë të re çdo javë, kamluajtur me imazhin tim prej “playboy”. Mosha dhe pjekuria më bënë të them mjaft.Kjo sjellje e imja ishte një nga gabimet që të rinjtë nuk duhet ta bëjnë kurrë, porështë shumë e vështirë të rezistosh në një botë plot tundime”.

Ndër arritjet e shumta të Rami është edhe lidhja me Pamela Anderson. Historia mestë dyve përfundoi me akuza për dhunë: “Unë e di se çfarë donte të bënte Pamela
duke më akuzuar mua. Donte të më copëtonte, veçanërisht duke pasur parasyshbashkëpunimin tim me shoqatën për mbrojtjen e grave të dhunuara. Ajo kurrë nukbëri një ankesë për dhunë. Për dy vite kam vuajtur, njerëzit kanë thënë gënjeshtrapër mua. Kam video dhe fotogra që mund të hedhin poshtë atë që është thënë. Por,tani kjo është e kaluara dhe nuk dua të shoqërohem më me të”

Continue Reading
You may also like...

More in Sport

Te fundit

Facebook

Populare

To Top