fbpx
Connect with us

Rama Larg qoftë të binte Covid ne kohe te Saliut, atëherë do ishim lajm botëror

tjera

Rama Larg qoftë të binte Covid ne kohe te Saliut, atëherë do ishim lajm botëror

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Kryeministri Edi Rama teksa është pyetur lidhur me largimin e bluzave të bardha nga vendi, ka theksuar se nuk ka mungesë mjekësh në sistemin tonë shëndetësor.

Ndërkaq shtoi se para 7 vitesh vendi ynë nuk kishte sistem shëndetësor ndërsa sot gjithçka ka ndryshuar.

Pjesa më e madhe e mjkëve nuk ka ikur nga Shqipëria, doni ju apo sdoni ju. Shifrat janë aty. Ne nuk keëmi mungesë mjekësh në sistemin shëndetësor, doni ju s’doni ju. Mos ngatërroni standardet e shërbimit në një tablo globale me mungesën apo mosmungesën globale, se ti na çove deri në Pakistan.

Pse e ke këtë zakon që i ndërhyn tjetrit sepse se kuptoj. Ambrozia, mos përfito nga statusi i veçantë . Ti nuk saktëson dot pyetjet e tua ndërkohë që unë flas. Pastaj mund të marrësh mikrofonin dhe të thuash më fal por e kisha diku tjetër. mos më ndërprit. e kemi kaluar këtë fazë apo jo. Faleminderit shumë i kthehet gazetres ambrozia Meta e cila e replikonte jashtë mikrofonit

Mos ngatërroni gjëra që skanë lidhje me njëra tjetrën. Shqipëria sistem shëndetësor me probleme dhe nevoja të mëdha por është një sistem shëndetësor. Para 8 vitesh Shqipëria nuk kishte sistem shëndetësor.

Në spitale dhe po iu kujtoj se në spitalin Nënë Tereza hyje dhe nuk e ndaje dot a ishe në një pazar fruta perimesh apo në një treg frutash të përdorura sepse vetëm spital nuk çoje nëpër mend. Pastaj hyje bredna dhe se dalloje kush ishte mjeku, infermieri, i sëmuri sepse skishte as uniforma. Spitali skishte ilaçe.

Larg qoftë të kishte rënë Covidi 7 vjet më parë sot do të ishim ne si 7 vjet më parë atëherë do ishte Shqipëria lajm botëror tha Rama.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top