fbpx
Connect with us

Qytetarët u ankuan se dicka poshtë tokes po lëvizte, shikoni se cfarë ka nxjerrur djaloshi dhe i ndodhi ajo që se priste VIDEO

Lajme

Qytetarët u ankuan se dicka poshtë tokes po lëvizte, shikoni se cfarë ka nxjerrur djaloshi dhe i ndodhi ajo që se priste VIDEO

Qytetarët u ankuan se dicka poshtë tokes po lëvizte, shikoni se cfarë ka nxjerrur djaloshi dhe i ndodhi ajo që se priste VIDEO Shikoni se cfare ka nxjerrur nga toka qe perdite po i shqetesonte qytetaret ==>>Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid eon e plo.te..

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

To Top