fbpx
Connect with us

Qendra për Menaxhim Kufitar ka një njoftim të rëndësishëm për Mërgimtarët

tjera

Qendra për Menaxhim Kufitar ka një njoftim të rëndësishëm për Mërgimtarët


Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka treguar se cilat janë shtetet të cilat Kosova i konsideron me rrezikshmëri të lartë të infektimit.Pjesë e kësaj liste janë: Spanja, Franca, Italia, Britania e Madhe, Holanda, Rumania, Belgjika, Çekia, Austria, Irlanda, Hungaria, Sllovakia, Luksemburgu, Islanda, Sllovenia, Malta, Polonia, Kroacia, Lihtenshtajni dhe Portugalia.

Shtetasit e këtyre vendeve duhet të posedojnë testin PCR negativ jo më të vjetër se 72 orë për të hyrë në Kosovë ose duhet të qendrojnë 7 ditë në vet-izolim.
“Të gjithë qytetarët që jetojnë në këto shtete për të hyrë në Republiken e Kosovës🇽🇰 duhet të posedojnë testin PCR negativ jo më të vjetër se 72 orë ose duhet të qendrojnë 7 ditë në vet-izolim”, thuhet në njoftim.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top