fbpx
Connect with us

Prindërit h edhin në koshin e mbeturinave Vaj z n e por salindur sepse donin një djalë (VIDEO)

Lajme

Prindërit h edhin në koshin e mbeturinave Vaj z n e por salindur sepse donin një djalë (VIDEO)

Prindërit h edhin në koshin e mbeturinave Vaj z n e por salindur sepse donin një djalë (VIDEO)

Një vajzë e porsal indur nga Kina është br akt isur nga prindërit e saj në një ko sh mbet urinash vetëm disa orë pasi kishte ardhur në jetë.Ajo është b ra ktis ur nga i ati pasi familja i kishte edhe dy vajza dhe dëshironin një djalë.

Foshnja u gjet nga disa pastrues rrugësh, të cilët kanë njoftuar direkt po li ci në. Ajo më pas u dërgua në një qendër lokale të mirëqenies nga a utorit et et.Ngjarja ndodhi në qytetin Dongguan të provincës Guangdong dhe prindërit u a rre stu an nën dy shi m in e b rak tis jes.Nëna 21-vjeçare, zonja Li, lindi fëmijën 29 korrik në një banesë me qira. Në një deklaratë për p ol ici në, ata u shprehën se kur lindi vajzë u zhg ën jyen.Për të parë videon e akasionit shty pe në pjesën e r3k la mës prit disa seconda edhe ju shfaqet momenti kur po licija e gjen fëmijën

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top