fbpx
Connect with us

Prindër Të Mirë Apo Të Kë.Qij? Këto Pamje Kanë Pë.Rçarë Rrjetin

tjera

Prindër Të Mirë Apo Të Kë.Qij? Këto Pamje Kanë Pë.Rçarë Rrjetin


Pamjet e një foshnje të vogël që zh ytet në pishinë dhe noton e vetme, ndërkohë që prindërit nuk reagojnë fare, ka nx it ur një de bat të n xeh të në rr jetet sociale.Videoja, që zgjat dy minuta, nis me vajzën e vogël, e veshur me fustan të verdhë, e cila po përpiqet të kapë sandalen që i ka rënë në pishinë. Teksa përpiqet të kapë sandalen, ajo bie në pishinë dhe fillon të notojë e vetme.

Njerëzit afër saj nuk reagojnë fare, edhe pse foshnja qëndron për disa sekonda me fytyrën nën ujë, merr frymë me vës htirë si dhe duket shumë e fri kës uar. Vajza qëndron për rreth 20 sekonda në ujë, derisa një grua e nxjerr nga pishina.

Videoja është postuar të premten në Facebook dhe është parë nga 8 mijë persona, dhe ka marrë 3 mijë komente. Disa prej komentuesve e kanë përkrahur gruan, madje i inkurajojnë edhe prindërit e tjerë që të bëjnë një gjë të tillë për t’u mësuar fëmijëve insti nktet e ve tëmbr ojtjes.

“Fëmija nuk ishte aspak në rr ez ik. Duket që kishte të rritur përreth dhe foshnja po ia dilte shumë mirë. Prindërim i mirë. Duhet ta kuptojnë të tjerët se ky edukim mund t’u shpëtojë jetën”, shprehet një komentues.Ndërsa të tjerë e kanë cilësuar si një akt m iz or të prindërimit. “Mendoj se është e tme rrsh me. Prindërit duhet ta nxirrnin vajzën nga pishina, jo ta linin të v uaj ë në atë mënyrë. Duket që vajza ishte shumë e fr ik ësu ar”, shkroi një komentues në Facebook. Një tjetër shprehet: “Nuk më pëlqejnë fare njerëzit që bëjnë gjëra të tilla. E kuptoj që është e rëndësishme që t’i mësojmë fëmijët të notojnë, por në një moshë të përshtatshme. Foshnja mund të ketë bërë edhe më parë kurse noti, por mua më dukej shumë e fr ikë su ar!”

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top