fbpx
Connect with us

Porositi kufje për telefon në internet, por ajo që i erdhi ishte befasuese

FUN

Porositi kufje për telefon në internet, por ajo që i erdhi ishte befasuese

Një grua në Dubai bëri një porosi, e cila kur i erdhi nuk ishte aspak ashtu siç e kishte menduar.

Kur porosia e saj erdhi, ishte një altoparlant në formën e kufjeve, e për të cilët pagoi 62 dollarë.

“E dija që Amazon shet gjëra të çuditshme dhe jo shtrenjtë.

Unë isha e tronditur” tregoi gruaja.

Këto raste nuk janë të pakta, ku ka pasur mjaftueshëm ngjarje të tilla të ngjashme e në të njëjtën kohë mjaftë të quditshme.

Continue Reading
You may also like...

More in FUN

To Top