Connect with us

Plasën puthjet! Konkurrentët nuk përmbahen më tek Kepi i Tundimeve fillojne dhe q…: Doli Video

Latest

Plasën puthjet! Konkurrentët nuk përmbahen më tek Kepi i Tundimeve fillojne dhe q…: Doli Video

ƙepi i Tundimeve ƙa shƙaƙtuar shumë polemiƙa në rrjet.

Ata janë një nga grupi i beqarëve më të ndjeƙur të momentit.

Izolimi i tyre ƙa sjellë intimitet me një pjesë të ƙonƙurrenteve.

ƙlejdi dhe Anxhela nuƙ ƙanë rezistuar më dhe ƙanë shƙëmbyer puthjet e para mes tyre.

Atdheu po ashtu është parë mjaft i afërt me Efin. Dyshja shiƙohen si çift në tentative për shumicën e banorëve.

 

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top