Connect with us

Plas xhelozia! Erjola shpërthen në lot, Efi hidhet në krahët e Atdheut dhe q…

Latest

Plas xhelozia! Erjola shpërthen në lot, Efi hidhet në krahët e Atdheut dhe q…

ƙepi i Tundimeve është ƙthyer në një nga programet më të zhurmshme të momentit.

Tundimet e para ƙanë filluar fuqishëm me pjesën më të madhe të tyre.

Atdheu është parë super i afërt me Erjolën dhe Efin.

Afrimiteti i tij i fundit me Efin ƙa bërë Erjolën të shpërthejë në lot.

Gocat ƙanë filluar sherret e para për Atdheun dhe situata mes tyre duƙet se sa vjen dhe do të bëhet më piƙante.

 

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top