fbpx
Connect with us

Pendarovski: Komisioni i Venecias vlerësoi Ligjin e Gjuhëve si kushtetues

Maqedoni

Pendarovski: Komisioni i Venecias vlerësoi Ligjin e Gjuhëve si kushtetues

Presidenti Stevo Pendarovski gjatë fjalimit të parë të tij para Kuvendit, me rastin e fjalimit të fundvitit, tha se Komisioni i Venecias e cilësoi Ligjin e Gjuhëve si kushtetues dhe sa nuk është shkelur Kushtetuta e vendit tonë.

Ligji i gjuhëve që kaloj në Komisionin e Venecias. Komisioni i Venecias nuk tha se ligji është kundër Kushtetutës së vendit tonë, po ashtu Komisioni nuk tha se shqiptarët kanë më shumë të drejta, bilës na përgëzuan sepse kemi shkuar përtej pritjeve standardeve evropiane. Ata kishin vetëm një vërejtje, atë në sistemin gjyqësor ku ne nuk jemi në nivel si vend të përdorim edhe aty- tha Pendarovski.

Loading…

More in Maqedoni

Te fundit

Facebook

Populare

To Top