fbpx
Connect with us

Pamje rrëqethëse! Burri thotë se ka folur me fan tazma, gjatë asaj kohe një kukull qante: Brenda saj ka diçka shumë të keqe, ata duan të dalin jashtë…

tjera

Pamje rrëqethëse! Burri thotë se ka folur me fan tazma, gjatë asaj kohe një kukull qante: Brenda saj ka diçka shumë të keqe, ata duan të dalin jashtë…

Matt Tillett punon si një he tues i dukurive para normale. Së fundmi ai ka qenë në një lokal në Hideout në Wrexham, Uells.

Në këtë lokal ndodhin shumë dukuri para no rmale. Pronarja e i këtij lokali kishte një kukull të vjetër prej porcelani që e kishte futur në një kuti.

Kukulla e quajtur Annie, thuhet se po se dohej nga një qenie dasha keqse. Po ashtu Matt ka thënë edhe se në atë lokal kishte fan tazma.

Ai pre tendon të ketë dëgjuar një fant azmë duke bërtitur. Ai tha se kishte folur edhe me një shpirt, i cili më parë kishte qenë këpucar.

Gjatë kohës që ai komunikonte me shpirtrat nga sytë e kullës kishin dalë lot, askush nuk e kuptpon se si ka ndodhur kjo.

Ai ka thënë:

Nuk mund ta shpjegoj. Unë ua kam dërguar atë dem onologëve dhe ata kanë sugjeruar që mund të jetë një nga demo nët që qan sepse janë bll okuar në kuti dhe nuk mund të dalin jashtë.”

Disa eksperetë më të njohur se ai do ta marrin kukullën dhe nuk dihet se si do të veprohet.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top