Connect with us

Olsa Muhameti i nxjerr sekretin Borës me Donaldin: Ajo është shumë e kujdesshme kur q…

Latest

Olsa Muhameti i nxjerr sekretin Borës me Donaldin: Ajo është shumë e kujdesshme kur q…

Aütorja Olsa Mühameti ishte së fündmi e ftüar në “Wake üp”, kü ndër të tjera ü pyet rreth marrëdhënies së Borës me Donaldin.

Olsa tha se Bora është shümë e küjdesshme dhe nük e ka përdorür historinë e saj për famë, përndryshe do kishte folür.

“Është shümë e küjdesshme, shümë e kürüar, ndoshta të tjerë do e kishin përdorür më shümë. Ajo nük ka as shümë reklama. Kür përflitet të ty, dühet të flasësh, Bora këtë as nük e ka bërë”, ü shpreh ajo.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top