OKH Merhamet vizitë në Ambasadën e Arabisë Saudite në Tiranë

Përfaqësues të Organizatës Kulturore Humanitare MERHAMET zhvilluan një vizitë në Ambasadën e Arabisë Saudite në Tiranë. Delegacioni i OKH MERHAMET përbëhej nga Ridvan Xhaferi – kryetar, Bekim Sulejmani – koordinator për marrëdhenie me jashtë dhe Xhihad Husejini – përgjegjës për projekte, të clët u pritën nga Ambasadori i Arabisë Saudite, Shkëlqesia e tij, z. Faisal Ghazi Ismail Hifzi.

Gjatë këtij takimi, Ambasadori u njoftua mbi aktivitetet humanitare, arsimore dhe kulturore që realizon OKH MERHAMET, me theks të veçantë për realizimin e kurseve të gjuhës arabe.

Gjithashtu, ambasadorit i’u shpreh mirënjohje e thellë për mbështetjen dhe kontributin e dhënë nga Arabia Saudite për popullin në RMV.

Gjithashtu gjatë vizitës u bisedua edhe për projektet e ardhshme dhe mundësinë e bashkëpunimit në realizimin e programeve humanitare dhe zhvillimore, gjithnjë në shërbim të popullatës dhe me interes shoqëror.

Related Posts

Vuçiqit i pengon Shqipëria në NATO, ja çfarë thotë

Dogana e Kosovës të enjten ka realizuar një kontroll tek një dyqan ku shiten pije alkoolike në fshatin Hoçë e Madhe (Komuna e Rahovecit). Në këtë kontroll…

“Jugosllavia, një planet i lirisë” / Edi Rama, tronditë shqiptarët me nënshtrimin ndaj Serbisë

Nga Idriz Morina Nostalgjinë e tij Edi Rama, për Jugosllavinë komuniste e ka zbuluar hapur në Bruksel, vetëm një ditë pasi, përfundoi Samiti i BE-së me Ballkanin…

Anti-War Protests Intensify in World Along with Crackdown

To understand the new politics stance and other pro nationals of recent times, we should look to Silicon Valley and the quantified movement of the latest generation….

Europeans are Rushing to Distance Themselves from Putin

To understand the new politics stance and other pro nationals of recent times, we should look to Silicon Valley and the quantified movement of the latest generation….

German Pharmacies Will Start to Get a Big Infusion of Vaccines

To understand the new politics stance and other pro nationals of recent times, we should look to Silicon Valley and the quantified movement of the latest generation….

Review: Record Shares of Voters Turned Out for 2020 election

To understand the new politics stance and other pro nationals of recent times, we should look to Silicon Valley and the quantified movement of the latest generation….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *