fbpx
Connect with us

Nusja u kërkon të ftuarve t’i japin asaj 30,000 euro, në mënyrë që ajo të zgjidhë martesën dhe muajin e mjaltit (νίdeo)

tjera

Nusja u kërkon të ftuarve t’i japin asaj 30,000 euro, në mënyrë që ajo të zgjidhë martesën dhe muajin e mjaltit (νίdeo)

Foto: Ilustrim
Nusja gjithashtu ka gjetur një mënyrë për të shpërblyer para, duke filluar nga një letër falënderimi te mbathjet e nuses, si dhe një fundjavë të kaluar me të porsamartuarit diku në Evropë.shtype,reklamen dhe shiko videon

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top