Connect with us

Nuk priten me/Ndodh puthja e parë te ‘Kepi i tundimeve’

Latest

Nuk priten me/Ndodh puthja e parë te ‘Kepi i tundimeve’

Situata është bërë e nxehtë te “ƙepi i tundimeve”. Anxhela dhe ƙledi ƙanë dhënë puthjen e parë. Anxhela “rrëmbeu” ƙlejdin në një taƙim më vete, dhe e bëri ƙëtë të fundit ta puthte.

“Meqënëse ƙëtu u bëmë si shumë njerez, e mora ƙledin dhe u largova te ai plazhi”, tha Anxhela.

“Anxhela shumë mirë që u afrua, por erdhi te goja ujƙut”, tha ƙledi.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top