fbpx
Connect with us

Nuk mund të ushqente djalin me qumësht gjiri, gruaja gjen shpresë tek nënat në Facebook

tjera

Nuk mund të ushqente djalin me qumësht gjiri, gruaja gjen shpresë tek nënat në Facebook

Një nënë që nuk mund të ushqente të birin me gji, gjeri mbështetje nga nënat e tjera në Facebook.

Djali i vogël i 31-vjeçares, Joanne Campbell, kishte lindur me një defekt në gojë dhe për këtë arsye e kishte të pamundur që të pinte nga gjiri i nënës së tij.

Por, sikur kjo të mos mjaftonte, vogëlushi Hayden nuk mund të ushqehej as me qumështin që merret në farmaci pasi i shkaktonte shqetësime shëndetësore.

Kështu, nëna e tij iu drejtua disa grupeve sporti në Facebook ku kërkonte ndihmën e nënave të tjera.

Vetëm pak pas postimeve të saj, nëna nga grupe të ndryshme u ofruan që të dhuronin qumësht gjiri për ushqyerjen e vogëlushit.

Hayden tani pi deri në një litër qumësht gjiri të dhuruar nga nënat e Facebook-ut. Nëna e tij i ruan racionet të ngrira në frigorifer dhe është shumë mirënjohëse për solidaritetin e treguar

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top