fbpx
Connect with us

Nuk Ishte Tërmet As Vullkan Por Diçka E Fr’ikshme Që Rall Kush … (VIDEO)

Lajme

Nuk Ishte Tërmet As Vullkan Por Diçka E Fr’ikshme Që Rall Kush … (VIDEO)

Nuk Ishte Tërmet As Vullkan Por Diçka E Fr’ikshme Që Rall Kush

Në mediat arabe shfaqet video pamej e cila duket qartë se si rëshqet vëndi në këtë rajon ! Nuk ishte tërmet as vullkan por diçka e frikshme në malet e Mongolisë (VIDEO)↓↓

Rrëshqitja e tokës është një lëvizje gravitacionale e një mase të tokës, shkëmbi apo depozitimi poshtë një shpati. Rrëshqitjet e tokës zakonisht klasifikohen mbi bazën e materialit të përfshirë (shkëmb, depozitim, tokë, baltë) dhe lloji i zhvendosjes (rënie, rrëzuar, ortek, rrëshqitje, përhapje).

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top