fbpx
Connect with us

Një person është lënduar lehtë në një aksident në Shkup

Kronika e Zezë

Një person është lënduar lehtë në një aksident në Shkup

jë person ka marrë lëndime të lehta, në n

jë person ka marrë lëndime të lehta, në një nga gjithsej gjashtë aksidente, që kanë ndodhur gjatë ditës së djeshme në rajonin e SPB Shkup. Në pesë aksidente është shkaktuar vetëm dëm material.

Sektori për Punë të Brendshme – Shkup, informon se policia e trafikut ka zbuluar dhe gjobitur dy shoferë të cilët i kanë drejtuar makinat e tyre nën drejtimin e alkoolit dhe katër automjete të paregjistruara.

Është sanksionuar edhe një shofer, i cili ka kaluar në udhëkryqi në dritë të kuqe dhe një shofer që nuk u ka dhënë përparësi kalimi këmbësorëve në vija të bardha.

Janë sanksionuar tetë këmbësorë, të cilët kanë kaluar rrugën jashtë kalimit për këmbësorë dhe tre këmbësorë të cilët e kanë kaluar rrugën derisa semafori ka qenë me ngjyrë të kuqe.

Me automjetin special “karrotreci” janë larguar 76 automjete.

More in Kronika e Zezë

Te fundit

Facebook

Populare

To Top