fbpx
Connect with us

Një Javë U Mbyll Në Shtëpi, Sepse U Shë.Mtua Nga Nxirja Artificiale E Lëkurës

tjera

Një Javë U Mbyll Në Shtëpi, Sepse U Shë.Mtua Nga Nxirja Artificiale E Lëkurës

Një Javë U Mbyll Në Shtëpi, Sepse U Shë.Mtua Nga Nxirja Artificiale E Lëkurës

Al i cia Bet tsw orth nga Suss .ex i Ang li së, ka vendosur tri shtresa të nxirjes artif icia le dhe ka fjetur, duke mos u kujdesur që ta pastrohet në kohën e duhur.Për pa so jë, trupi 18-vjeçares është nxirë në masë të madhe, ndërsa ka edhe shenja dhe njolla të shumta.Lëkura me nxirje en ormeAdoleshentja ka menduar se ka marrë ngjyrën e duhur, por është tme rr uar kur ka parë se sa e err ët duket lëkura saj.“Më dukej sikur të kisha rënë në çokolatë të dj egu r, pamje nev erit ëse dhe e fri ks hme”, ka thënë Bet tswo rt h lidhur me rastin./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top