Connect with us

Ngjarje e tmerrshme/ U zhduk pak kohë më parë, 42-vjeçarja u gjet e groposur dhe e betonizuar në një..!!

Latest

Ngjarje e tmerrshme/ U zhduk pak kohë më parë, 42-vjeçarja u gjet e groposur dhe e betonizuar në një..!!

Ngjarje e tmerrshme/ U zhduk pak kohë më parë, 42-vjeçarja u gjet e groposur dhe e betonizuar në një..!!

42 vjeçarja Monica Gius jetonte prej 20 vitesh dhe kishte tre fëmijë dhe punonte pastruese. Ishte pa leje qëndrimi dhe keqtr/ajtohej si nga partneri i saj 39-vjeçar i cili mbetet dhe i dyshuari kryesor. Esh/trat u gjetën sot shtëpi në Ano Poli Kyparissia në qytetin Drama nga vetë i zoti i shtëpisë i cili pa ndryshimin e cimentos së avllisë dhe për këtë ai ge/rmoi dhe gjeti esh/trat e një njeriu..

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top