fbpx
Connect with us

Nëse një burrë ju thotë këto shprehje, atij nuk i pëlqen s*ksi me ju

Lajme

Nëse një burrë ju thotë këto shprehje, atij nuk i pëlqen s*ksi me ju

Është e vërtetë që gratë shpesh akuzohen se nuk kanë humor për s*ks, duke përdorur arsyetimin enjohur “Nuk mundem, më dhemb koka”. Sidoqoftë, burrat gjejnë pretekste të ndryshme në mënyrë që të shmangin s*ksin ndonjëherë.

Le të shohim ato më klasike.

Kam kaluar një ditë të vështirë.

Kam stres nga puna.

Sot më duhet një përqafim…Në përkthim: Nuk kam oreks për s*ks.

Megjithatë jeta e vështirë e përditshme, kërkesat dhe detyrimet e jetës, ndikojnë në zakonet ero.tike të çiftit. Por, mos harroni se se.ksi është një element shumë themelor në marrëdhënien tuaj dhe kodin tuaj të komunikimit. Nëse jeta juaj e dashurisë ndryshon, përpiquni të shihni se çfarë nuk shkon.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top