fbpx
Connect with us

Nëna që tregoi historinë tronditëse të bebes së saj: Ja çka i ndodhi nga një puthje (Foto)

tjera

Nëna që tregoi historinë tronditëse të bebes së saj: Ja çka i ndodhi nga një puthje (Foto)

një nënë e re, Amy Stinton, ka qenë mjaft e revoltuar kur vogëlushi i saj, Oliver, pati disa njolla njësoj sikur të ishte infektuar nga një ushqim apo të ishte prekur nga një sëmundje dhe e gjitha kjo ndodhi vetëm për shkak të një puthjeje.

Pasi pa njollat në lëkurë, ajo e vizitoi beben te një mjek i cili fillimisht mendoi se kishte atë që rëndom quhet “sëmundja e pulës”, por në fakt vogëlushi e kishte marrë këtë infeksion nga një person i cili e kishte puthur dhe kishte pasur në buzë një herpes.

Vogëlushi qëndroi nën kujdesin e mjekëve dhe regjim spitalor për 4 ditë resht. Në fakt, kjo nuk është historia e vetme për sa i përket dëmtimit që i vjen bebes nga puthjet e të rriturve.

Në shtator të 2015-s, rrjeti i internetit u alarmua kur një nënë shpërndau në Facebook fotografi të bebes së saj që kishte marrë infeksion nga puthja e një të panjohuri në rrugë.

Të gjithë personat që janë të sëmurë, qoftë edhe vetëm të ftohur apo kanë pak kollë, kanë mundësi të kenë herpes, që ndoshta janë të padukshëm por që lehtësisht mund t’ua transmetojnë vogëlushëve edhe me një puthje.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top