fbpx
Connect with us

Në Tetovë nuk respektohen rregullat, disa kafene presin klient!

Maqedoni

Në Tetovë nuk respektohen rregullat, disa kafene presin klient!

Në Tetovë kafeteritë kanë gjetur disa forma alternative për të shpërndarë kafenë tek klientët e tyre, pas ndalesave të vëna nga Qeveria për t’u mbrojtur nga Covid-19!

Në mëngjes para kafeterive ke mbi dhjetë- pesëmbëdhjetë qytetarë që konsumojnë kafe…

Teksa shumica e kafeterive respektojnë rregullat për të mos pranuar klientë në hapësirat brenda.

Fotografinë që ka realizuar sot fotoreporteri i Pa Censurë shihet se një nga kafeteritë në Tetovë nuk e ka respektuar rregullin dhe ju ka shërbyer kafe klientëve ulur në pjesën e hapur të lokalit.

Në fotografi shihet qartë dera e hapur e lokalit dhe klientët e ulur.

More in Maqedoni

Te fundit

Facebook

Populare

To Top